1. Elektromos kórházi ágy kölcsönzés

Cégünk fő profilját az elektromos kórházi ágyak bérbeadása képezi. Az Elérhetőségeink menüpontban megadott telefonszámokon és emailcímen kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Előzetes megbeszélést követően megtörténik az ágy kiválasztása, az igény szerinti kiszállítás és a szerződés megkötése. Az ágyak egyénenként változó igények szerint rugalmasan vehetők igénybe, hosszabb és rövidebb távra egyaránt. A bérlés időtartamára vonatkozóan semmiféle előzetes megkötés nincs, azt a bérlő igényei határozzák meg.

Ha a bérlés során esetlegesen garanciális probléma merülne fel, akkor javítás, vagy csereágy biztosítását vállaljuk ingyenesen.

Az ágyak elektromosak és távvezérelhetőek, így jelentős mértékben megkönnyítik az emberi test mozgatását, valamint tovább fokozza használóinak kényelmét.

Fontos, hogy ágyaink higiéniailag rendszeresen karbantartottak a fertőzések elkerülése végett. A kölcsönözhető kórházi ágyakról fotók a GALÉRIA menüpont alatt tekinthetők meg. További részletekről személyesen, telefonon vagy emailben nyújtunk bővebb felvilágosítást. Várjuk megkeresését!


2. Kiegészítők bérbe adása

Elektromos kórházi ágyak bérbevétele során lehetőség van különféle kiegészítők igénybevételére is (pl. kiegészítő asztal, infúziós állvány, rolátor, szoba wc, stb.). Kérjük, hogy ilyen jellegű igényét az ágy megrendelésekor szíveskedjen jelezni.


3. Elektromos kórházi ágyak értékesítése

Igény esetén cégünk foglalkozik új elektromos kórházi ágyak értékesítésével is. Vermeiren , LUNA Basic típusú ágyaink ára (galériában megtekinthetők) 295.000,- Ft + ÁFA.