Ki korán kel, aranyat lel – tartja a mondás. De mi a helyzet akkor, ha valaki nem tud felkelni? Mi van, ha betegsége, balesete ágyhoz köti, és mindennapjainak élettere pár négyzetméterre szűkül? Testileg-lelkileg kemény próbatétel ez az állandó mozgáshoz szokott embernek, hisz ha valaki önállóságát elveszítve mások segítségére szorul, az bizony az emberek többségének igen komoly lelki terhet (is) jelent a testi problémák mellett. Az egyes betegségek, sérülések más-más időintervallumot ölelhetnek fel, szerencsésebb esetben pár nap, rosszabb esetben azonban hónapok, évek is eltelhetnek.

A családtagok nyilván mindent megtesznek azért, hogy a beteg vagy sérült kényelmét, emberi méltóságát maximálisan biztosítsák – ha tudják – hisz ez nyugodtabb lelkiállapothoz, esetenként gyorsabb gyógyuláshoz vezet. Ehhez viszont a legtöbb esetben speciális eszközökre, kiegészítőkre van szükség, melyek a család hirtelen jött plusz feladatait is jelentős mértékben megkönnyítik.

A különböző funkciókkal rendelkező ágyak, speciális járókeretek és egyéb segédeszközök beszerzése azonban korántsem egyszerű és sokszor nem is olcsó feladat. A magyarországi viszonyok egyáltalán nem mondhatók kielégítőnek, hosszas keresgélés és sorban állás után sem biztos, hogy sikerül megszerezni a megfelelő terméket.

Ha mégis, akkor azokat vagy méregdrágán meg kell venni, vagy általában nem töltik be a várt funkciókat.

Cégünk elektromos kórházi ágyak bérbeadását vállalja személyre szabott igényeknek megfelelően. (további részletek a SZOLGÁLTATÁSAINK menüpont alatt)